STØRRELSESGUIDE

FIND DEN RIGTIGE STØRRELSE PÅ DIN RING, ARMBÅND ELLER KÆDE

RINGSTØRRELSE
Den bedste måde at finde din ringstørrelse på er, hvis du har en ring, der passer dig perfekt. Mål den indvendige diameter med en lineal eller en skydelære, aflæs derefter ud fra millimetermålet, hvilken størrelse ring der passer dig i oversigten.

Du kan også måle din ring mål med en snor. Er din finger fx 50 mm, skal du vælge en størrelse 50.

VIGTIGE HENSYN
Ringstørrelsen kan variere + /- 1 str. afhængig af tid på dagen, væskebalance og temperatur. Mål dine fingre ved ”normal temperatur”, ikke når de er kolde eller meget varme. Varme fingre kan være let hævede.
Hvis den ring, man ønsker, er en bred ring, ca. større end 6 mm. i bredden, skal man vælge 1 ringstørrelse større. Eks. er fingeren målt til str. 50 med ringmål, skal den ringen vælges i str. 51.
Er du det mindste i tvivl, anbefaler jeg, at du kommer og får målt den korrekte ringstørrelse med en ringmåler,

ARMBÅNDSSTØRELSE
Du skal finde et stykke, læder, snor eller klippe et stykkepapir der ca. har den bredde som du ønsker at dit armbånd skal laves i. Så vikler du det om armen, vurderer hvor tæt, det skal sidde og hvis det er en lukket armring skal den kunne komme over hånden. Skal armbåndet flere gange om armen, snos det bare rundt flere gange. Sæt mærke ved overlapningen og bestil dit nye armbånd i hele længden.

HALSKÆDENS LÆNGDE
På billedet kan du se, hvordan kæden ligger, og hvor lang du gerne vil have din nye kæde.